Budincă De Crăciun Fără Cazeină Fără Gluten
Această rețetă face 2 porții cu 4515 calorii, 84G de proteine, și 282g de grăsime fiecare. Pentru $14.61 pe portie, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați căni de coacăze, ulei de floarea soarelui, ceașcă de coajă confiată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Biscochitos: Fără Gluten,Fără Lactate / Cazeină Și Fără Ouă, Rulouri fără gluten fără cazeină: fulgi de ovăz cu semințe de Chia, și Rețetă De Sos Alb Fără Gluten, Fără Cazeină, Pentru Plăcintă Cu Oală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fructele uscate, migdalele, pesmetul, suetul și condimentele într-un castron mare și amestecați împreună.
Bateți ouăle până devin pufoase și îngroșate, apoi amestecați în ingredientele uscate.Amestecați portocala rasă și sucul acesteia, lămâia rasă și băuturile spirtoase. Amestecul trebuie doar să renunțe la lingură.
Puneți amestecul în două bazine de budincă de 1 litru și neteziți deasupra.Acoperiți bazinul cu un strat de folie unsă, dublu pliat în centru și fixați-l cu sfoară.Stați bazinul pe o farfurie inversată sau o bucată de folie pliată de 4 ori, într-o cratiță foarte mare.Umpleți trei sferturi din drum cu apă, acoperiți cu un capac sau folie și aburiți timp de 6 ore pentru o budincă mare sau 4 ore pentru una mai mică.Completați cu apă clocotită ori de câte ori este necesar. Când este gătit, ridicați bazinul din tigaie și lăsați să se răcească.
Se servește cu Zabaglione sau cremă de ghimbir.