Budincă de caramel cu chipsuri de caramel

Budincă de caramel cu chipsuri de caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Budinca de Caramel cu Chips Toffee. O porție conține 434 de calorii , 8 g de proteine și 12 g de grăsimi . Această rețetă servește 2. Pentru 80 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 15 minute . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită făină, lapte, unt și gălbenușuri de ou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 29% , ceea ce este destul de rău. Încearcă Budinca de Orez Sticky Toffee cu Cremă de Caramel , Absolut Sinful! Budincă de caramelă lipicioasă cu sos de toffee pecan și budincă de caramelă lipicioasă cu sos de toffee de porto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați primele șase ingrediente; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Gatiti si amestecati inca 1 minut sau pana se ingroasa.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4
Se toarnă în două feluri de desert.
5
Serviți cald sau rece.
6
Ornați cu topping bătut și bucăți de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista