Budinca clasică de porumb la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 16 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 192 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. 403 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Budincă Clasică De Porumb La Cuptor, Budinca De Porumb La Cuptor, și Budinca De Porumb La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) sau caserola de 3 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
În cuptorul olandez de 4 litri, topiți 1/2 cană de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați ceapa; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează bine. Se amestecă laptele. Gatiti 4 pana la 5 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa. Se amestecă treptat ouăle și brânza. Se amestecă porumbul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pătrunjel
Brânză
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Porumb
Ouă
Lapte
4
Se toarnă în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și 3 linguri de unt topit; se presară peste amestecul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Unt
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Coaceți descoperit 55 până la 65 de minute sau până când amestecul este setat și cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
7
Lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.