Budinci De Pâine Cu Boabe
Budinci de pâine cu boabe ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 1124 calorii, 19g de proteine, și 94G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți vanilie, ruptă în bucăți de 1 1/2 inch, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Budinci de vară cu prune și fructe de pădure, Budinci De Pâine Cu Bucăți De Ciocolată, și Budinci De Pâine Caramel-Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Pregătiți opt cupe individuale souffl buc. (capacitate de 1 cană) cu spray de gătit. Într-un castron mare, aruncați cuburile de pâine cu fructele de pădure pentru a le distribui uniform. Într-un alt castron, bateți ouăle cu un tel sau un mixer electric la viteză mică până se spumează.
Adăugați zahărul și bateți până se omogenizează bine.
Adăugați jumătate și jumătate, vanilie, scorțișoară și nucșoară și continuați să bateți la viteză mică până se omogenizează bine. Umpleți cupele souffl cu amestec de pâine și fructe de pădure, așezându-l puțin deasupra.
Se toarnă amestecul de ouă peste pâine și fructe de pădure, umplând uniform până la margine.
Așezați cupele souffl circulat în vasul mare de copt rezistent la cuptor și turnați apă clocotită în vas până când ajunge la jumătatea părților laterale ale cupelor souffl circulat.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când un tester de tort sau o scobitoare plasată în centrul budincilor iese curat.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Acestea pot fi făcute cu o zi înainte de duș; pur și simplu refrigerați peste noapte și serviți la temperatura camerei. Chiar înainte de servire, pudrați fiecare blat cu zahăr pudră.