Budinci de mure și mere Yorkshire
Reteta budinci Blackberry & apple Yorkshire pot fi făcute în aproximativ 40 de minute. O porție conține 362 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 6 și costă 98 cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 63 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână lapte plin de grăsimi, ouă, ulei de floarea soarelui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 40%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Budinci Yorkshire, Budinci De Ceapă Yorkshire, și Budinci Yorkshire Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 240C / ventilator 220C / gaz
Încălziți untul și 100g de zahăr într-o tigaie, aruncați merele și gătiți la foc mare timp de 3-4 minute până când sunt ușor caramelizate și abia încep să se înmoaie. Pune deoparte.
Într-un castron curat, bateți albușul până se spumează, apoi amestecați restul de zahăr, ouăle întregi, făina și laptele. Se amestecă merele și murele în aluat.
Așezați o cutie de budincă Yorkshire antiaderentă cu 6 găuri la foc mare și adăugați un strop de ulei în fiecare gaură. Puneți o lingură mare de aluat în fiecare gaură, asigurându-vă că toate fructele sunt folosite.
Puneți cositorul în cuptor și lăsați-l timp de 15 minute, fără a deschide ușa, până când este umflat și auriu.
Scoateți din cuptor și așezați cu grijă fiecare budincă pe o farfurie.
Serviți imediat cu cremă sau înghețată de vanilie.