Budinca De Vară Cu Cireșe
Budinca de vară de cireșe este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 552 calorii, 11g de proteine, și 25g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pâine brioșă, sare, frișcă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Budinca De Vară Cu Cireșe, Daikon-rulouri de vară de Papaya cu sos de iaurt bătut, și Budincă De Orez Portocaliu Cu Glazură De Portocale / Afine.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aliniați un vas de sticlă cu 6 căni sau un vas de servire adânc cu o bucată mare de folie de plastic pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale bolului. Acest lucru va face mai ușor să desfaceți budinca.
Scoateți crustele din brioșă și tăiați-le în felii groase de aproximativ 1 inch. Aranjați feliile de pâine în vasul pregătit, tăind după cum este necesar, pentru a acoperi fundul și părțile laterale. Ar trebui să aveți niște felii rămase.
Într-o cratiță cu fund greu, la foc mediu, combinați cireșele, zahărul, 1 3/4 ciorchini de crenguțe proaspete de mentă, apa și vârful de sare și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți până când boabele încep să se înmoaie și să-și elibereze sucurile, aproximativ 20 de minute.
Puneți aproximativ jumătate din amestecul de cireșe în vasul pregătit. Puneți un strat de felii de brioșă deasupra cireșelor și apăsați ușor în jos. Puneți mai mult din amestecul de cireșe peste stratul de brioșă. Rezervați puțin din lichidul de cireșe pentru sos. Uită-te la feliile de brioșă din partea de jos a bolului ar trebui să fie frumos colorate cu lichidul, dar nu prea saturate sau prea umede. Apoi, acoperiți cu ultimul strat de felii de brioșă și adăugați mai mult din amestecul de cireșe. Dacă rămâneți fără felii de brioșă, puteți folosi întotdeauna garniturile de crustă.
Înfășurați bine întreaga budincă și bolul cu folie de plastic și puneți o farfurie, mai mică decât partea superioară a bolului, deasupra budincii pentru a o cântări. Puneți o greutate mare deasupra plăcii pentru a comprima în continuare, cum ar fi conserve grele sau chiar o tigaie de fier. La frigider timp de 8 până la 12 ore.
Fierbeți lichidul de cireș rezervat într-o cratiță mică la foc mic. Reduceți lichidul la jumătate, apoi aruncați crengile de mentă, răciți-le și păstrați-le în frigider până când sunt gata de servit.
Când este gata de servit, bateți smântâna într-un bol mare până se formează vârfuri moi, apoi adăugați o linguriță de sirop de cireșe redus. Whip pentru a încorpora. Desfaceți budinca pe o farfurie de servire.
Ungeți o parte din sirop peste budincă pentru a adăuga un luciu frumos.
Tăiați în pene și serviți cu păpuși din frisca aromată.
Stropiți o parte din sirop peste fiecare porție și o garnitură o crenguță proaspătă de mentă. Puteți pune chiar și o cireșă proaspătă deasupra dacă aveți dorința!