Budinca De Vară Cu Cireșe

Budinca De Vară Cu Cireșe
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 552 calorii, 11g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați crengute de mentă, apă, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Daikon-rulouri de vară de Papaya cu sos de iaurt bătut, Budincă De Orez Portocaliu Cu Glazură De Portocale / Afine, și Budinca de vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aliniați un vas de sticlă cu 6 căni sau un vas de servire adânc cu o bucată mare de folie de plastic pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale bolului. Acest lucru va face mai ușor să desfaceți budinca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Scoateți crustele din brioșă și tăiați-le în felii groase de aproximativ 1 inch. Aranjați feliile de pâine în vasul pregătit, tăind după cum este necesar, pentru a acoperi fundul și părțile laterale. Ar trebui să aveți niște felii rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-o cratiță cu fund greu, la foc mediu, combinați cireșele, zahărul, 1 3/4 ciorchini de crenguțe proaspete de mentă, apa și vârful de sare și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți până când boabele încep să se înmoaie și să-și elibereze sucurile, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
CireșeCireșe
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Puneți aproximativ jumătate din amestecul de cireșe în vasul pregătit. Puneți un strat de felii de brioșă deasupra cireșelor și apăsați ușor în jos. Puneți mai mult din amestecul de cireșe peste stratul de brioșă. Rezervați puțin din lichidul de cireșe pentru sos. Uită-te la feliile de brioșă din partea de jos a bolului ar trebui să fie frumos colorate cu lichidul, dar nu prea saturate sau prea umede. Apoi, acoperiți cu ultimul strat de felii de brioșă și adăugați mai mult din amestecul de cireșe. Dacă rămâneți fără felii de brioșă, puteți folosi întotdeauna garniturile de crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
BrioșăBrioșă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Înfășurați bine întreaga budincă și bolul cu folie de plastic și puneți o farfurie, mai mică decât partea superioară a bolului, deasupra budincii pentru a o cântări. Puneți o greutate mare deasupra plăcii pentru a comprima în continuare, cum ar fi conserve grele sau chiar o tigaie de fier. La frigider timp de 8 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
BolBol
7
Fierbeți lichidul de cireș rezervat într-o cratiță mică la foc mic. Reduceți lichidul la jumătate, apoi aruncați crengile de mentă, răciți-le și păstrați-le în frigider până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Când este gata de servit, bateți smântâna într-un bol mare până se formează vârfuri moi, apoi adăugați o linguriță de sirop de cireșe redus. Whip pentru a încorpora. Desfaceți budinca pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
CremăCremă
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Ungeți o parte din sirop peste budincă pentru a adăuga un luciu frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
10
Tăiați în pene și serviți cu păpuși din frisca aromată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
11
Stropiți o parte din sirop peste fiecare porție și o garnitură o crenguță proaspătă de mentă. Puteți pune chiar și o cireșă proaspătă deasupra dacă aveți dorința!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
CireșeCireșe
SiropSirop
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista