Budinca De Unt-Rom
Budinca de unt-rom este o fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 244 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, rom condimentat, tofu extra-ferm și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, budinca de unt de pâine , cum se face budinca de unt de pâine, și Bun & budinca de unt.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și gătiți până când amestecul este redus la 1 cană (aproximativ 15 minute).
Așezați tofu - ul într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile bolului. Cu procesorul pornit, turnați încet amestecul de rom și vanilie prin jgheabul alimentar; procesați până când este bine amestecat. Puneți amestecul de tofu într-un castron mediu. Acoperiți și răciți 4 ore.