Budinca de sirop de arțar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 270 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, unt, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pecan și sirop de arțar budincă lipicioasă, budincă de pâine de dovleac cu sirop de stafide cu rom de arțar, și [] Nu bucătar desert: fructe de padure & nucă de cocos chia semințe budinca cu sirop de arțar {vegan prietenos, fără Gluten, fără lactate} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de copt de 8x8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mediu, bateți împreună zahărul, untul, oul și extractul de vanilie folosind un mixer electric până când sunt moi și cremoase, cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; se amestecă puțin în amestecul de unt, alternând cu siropul de arțar și laptele. Doar amestecați suficient pentru a umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Sirop De Arțar
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
4
Se toarnă în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 45 de minute. Siropul de arțar se va scufunda în partea de jos, iar partea de sus ar trebui să fie ușor rumenită.