Budinca de pâine II
Budinca de pâine II este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, Budincă de pâine Malteză ( folosind pâine veche), și budinca de unt de pâine , cum se face budinca de unt de pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți generos un vas de copt de 8x8 inch. Pregătiți o baie de apă pentru vasul de copt introducând un vas mai mare în cuptor și umplându-l parțial cu apă fierbinte.
Așezați cuburi de pâine în vasul de copt. Într-un castron mediu, bateți împreună ouăle, zahărul și vanilia. Bateți încet laptele opărit.
Presărați nucșoară, zahăr brun și nuci pecan.
Așezați vasul de copt în baia de apă.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute sau până când un cuțit introdus în mijloc iese curat.
Se servește fie fierbinte, fie răcit.