Budinca De Pâine Cu Dovleac-Ghimbir

Budinca De Pâine Cu Dovleac-Ghimbir
Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 724 calorii, 9g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți ghimbir cristalizat, tort de lire sterline, stafide aurii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Budinca De Orez Cu Ghimbir De Dovleac, Prăjituri Cu Budincă De Dovleac Cu Ghimbir, și Budinca de pâine cu gem de ghimbir și unt a bunicii mele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Tăiați dovleacul sau dovlecelul în sferturi și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Periați interiorul cu puțin ulei de măsline și aranjați pe o foaie de copt, cu pielea în sus. Prăjiți la cuptor până când dovleacul sau dovlecelul sunt moi până la capăt, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Aruncați pielea și curățați carnea într-un robot de bucătărie. (Piureul poate fi preparat cu 1 sau 2 zile înainte.)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mare, combinați 2 1/2 căni de piure de dovleac sau dovlecei, ouăle, zahărul brun și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Bateti in crema si vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Combinați pâinea, stafidele și ghimbirul într-un vas de copt de 7 pe 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
8
Se toarnă amestecul de budincă peste pâine pentru a acoperi și se lasă să stea 15 minute. (S-ar putea să nu folosiți tot amestecul de budincă la început; adăugați mai mult dacă există loc în vas odată ce pâinea s-a înmuiat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crema este setată, aproximativ 40 de minute. Lingurați în boluri și presărați deasupra un praf de zahăr de cofetari, dacă doriți. Este toamna într-un desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista