Budinca De Pâine Cu Dovleac-Ghimbir
Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 724 calorii, 9g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți ghimbir cristalizat, tort de lire sterline, stafide aurii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Budinca De Orez Cu Ghimbir De Dovleac, Prăjituri Cu Budincă De Dovleac Cu Ghimbir, și Budinca de pâine cu gem de ghimbir și unt a bunicii mele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Tăiați dovleacul sau dovlecelul în sferturi și îndepărtați semințele.
Periați interiorul cu puțin ulei de măsline și aranjați pe o foaie de copt, cu pielea în sus. Prăjiți la cuptor până când dovleacul sau dovlecelul sunt moi până la capăt, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Aruncați pielea și curățați carnea într-un robot de bucătărie. (Piureul poate fi preparat cu 1 sau 2 zile înainte.)
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mare, combinați 2 1/2 căni de piure de dovleac sau dovlecei, ouăle, zahărul brun și condimentele.
Bateti in crema si vanilie.
Combinați pâinea, stafidele și ghimbirul într-un vas de copt de 7 pe 11 inci.
Se toarnă amestecul de budincă peste pâine pentru a acoperi și se lasă să stea 15 minute. (S-ar putea să nu folosiți tot amestecul de budincă la început; adăugați mai mult dacă există loc în vas odată ce pâinea s-a înmuiat.)
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crema este setată, aproximativ 40 de minute. Lingurați în boluri și presărați deasupra un praf de zahăr de cofetari, dacă doriți. Este toamna într-un desert.
Fotografie realizată de Con Poulos