Budinca De Pâine Cu Ceapă Franceză

Budinca De Pâine Cu Ceapă Franceză
Reteta franceză ceapa Pâine Budinca ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 1 oră și 20 de minute. Pentru $ 2.76 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 649 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sherry, smântână grea, unt clarificat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Supă de ceapă franceză cu crutoane de budincă de pâine Bagel, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Pâine Franceză De Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-o tigaie mare, sotati ceapa, zaharul si 1 lingurita de sare in untul clarificat la foc mediu-mare; amestecați constant pentru a preveni arderea. Gatiti pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați sherry și amestecați pentru a ridica orice ceapă caramelizată pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
5
Întindeți bucățile de pâine uniform pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Se introduce la cuptor aproximativ 5 până la 8 minute pentru a usca ușor pâinea, dar pentru a nu adăuga culoare. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Bateți împreună ouăle, smântâna, muștarul, cimbrul, sarea rămasă și piperul. Înmuiați pâinea în amestecul de ouă timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Într-o farfurie, stratificați pâinea cu ceapa și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
9
Se toarnă amestecul de ouă rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
10
Coaceți timp de 35 de minute sau până când amestecul de ouă este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Baron des Chartrons Bordeaux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Frumos roșu aprins, cu strălucirea unui vin tânăr. Nasul este plin de fructe proaspete, cireșe și note de subarboret. La gust, acest vin are echilibru și finețe. Un vin elegant, cu structură tanică discretă, un atac curat și o gură lungă, aromată.Amestec: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista