Budinca de prune Sago II

Budinca de prune Sago II
Sago Plum Pudding II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 4 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Luni Din Malaezia: Sago Gula Melaka (Budincă De Sago Cu Zahăr De Palmier), Budinca De Prune, și Pâine Cu Budincă De Prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați sago și laptele și lăsați să se odihnească 8 ore sau peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
SagoSago
2
Într-un castron, combinate înmuiate sago, zahăr, bicarbonat de sodiu, pesmet și unt. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
SagoSago
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se toarnă într-o matriță de budincă sau alt bol rezistent la căldură cu coaja de lămâie și se sigilează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Aduceți o oală mare cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Așezați budinca pe un suport, scufundat în apă și fierbeți timp de 2 1/2 ore, completând apa după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Serviți cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista