Budinca de prune Sago II

Budinca de prune Sago II
Sago Plum Pudding II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 4 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Luni Din Malaezia: Sago Gula Melaka (Budincă De Sago Cu Zahăr De Palmier), Budinca De Prune, și Pâine Cu Budincă De Prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați sago și laptele și lăsați să se odihnească 8 ore sau peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
SagoSago
2
Într-un castron, combinate înmuiate sago, zahăr, bicarbonat de sodiu, pesmet și unt. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
SagoSago
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă într-o matriță de budincă sau alt bol rezistent la căldură cu coaja de lămâie și se sigilează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Aduceți o oală mare cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Așezați budinca pe un suport, scufundat în apă și fierbeți timp de 2 1/2 ore, completând apa după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Serviți cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista