Budinca De Porumb La Cuptor

Budinca De Porumb La Cuptor
Budinca de porumb la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 143 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de piper, piper măcinat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 29%. Încercați Budinca De Porumb La Cuptor, Budinca De Porumb La Cuptor, și Budinca De Porumb La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) sau caserola de 3 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
În cuptorul olandez de 4 litri, topiți 1/3 cană de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați ceapa; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie. Se amestecă făina, sarea și ardeii până se omogenizează bine. Se amestecă laptele. Gatiti 4 pana la 5 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa. Se amestecă treptat ouăle. Se amestecă porumbul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se toarnă în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și 1 lingură de unt topit; se presară peste amestecul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Coaceți descoperit 55 până la 65 de minute sau până când amestecul este setat și cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista