Budinca De Paine Cu Sos De Whisky

Budinca De Paine Cu Sos De Whisky
Budinca de pâine cu sos de whisky ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă, pâine, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinca de paine cu sos de whisky, Budinca de paine cu sos de whisky, și Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de whisky pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați cuburi de pâine; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
4
Lăsați să stea 30 de minute.
5
Puneți amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
6
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când budinca este setată.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Se servește cald cu
8
Sos De Whisky.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista