Budinca de paine cu sos de Caramel

Budinca de paine cu sos de Caramel
Nevoie de un desert vegetarian? Budinca de pâine cu sos de Caramel ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 376 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, zahăr, vanilie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Budincă de pâine Caramel cu sos cremos de Caramel, Budinca de paine Bluewater cu sos de Caramel, și Budincă de pâine cu banane cu sos de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați pâinea transversal în felii groase de 1 inch; tăiați și aruncați crustele (sau salvați pentru alte utilizări) și tăiați felii în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2
Într-un castron, bateți ouăle, laptele, jumătate și jumătate, zahărul, amaretto și vanilia până se combină bine. Amestecați ușor stafidele și cuburile de pâine doar până când sunt umezite uniform; turnați amestecul într - o tigaie de 9 pe 13 inci. Acoperiți ușor și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Coaceți budinca într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 350 până când centrul este setat (tăiat la test), aproximativ 1 oră. Scoateți porții sau tăiați și ridicați cu o spatulă largă.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Se servește cald cu sos de caramel Amaretto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
5
Sos De Caramel Amaretto. Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mic, amestecați 1 cană de zahăr și 1/4 cană de apă până se dizolvă zahărul, aproximativ 3 minute. Creșteți căldura la mare și fierbeți, fără agitare, până când amestecul este de culoare chihlimbar, aproximativ 8 minute; scoateți tigaia de pe foc. Între timp, într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu-mare, aduceți la fierbere 1/3 cană de frișcă. De pe foc, adăugați cu grijă smântână fierbinte și 1/4 cană amaretto sau alt lichior cu aromă de migdale sau 1 lingură extract de migdale în zahărul caramelizat; se amestecă până se amestecă (amestecul se va balona).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Piersici FeliatePiersici Feliate
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
(din Cutie)(din Cutie)
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Serviți cald. Face aproximativ 1 cană.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista