Budinca De Orez Indian

Budinca De Orez Indian
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Budinca de orez Indian ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 452 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 41 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți extract de vanillan, orez basmati, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Budinca De Orez Indian, Budinca De Orez Indian, și Phirni (Budinca De Orez Indian) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mare, cu fundul greu, aduceți orezul, laptele și cardamomul la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant cu o lingură sigură pentru a ajuta la prevenirea arderii laptelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
LapteLapte
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Reduceți căldura astfel încât laptele să fiarbă ușor și gătiți timp de 45 până la 50 de minute, amestecând des. Orezul ar trebui să fie fraged, iar laptele se va reduce la jumătate, dând o consistență asemănătoare terciului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale CaldeCereale Calde
LapteLapte
OrezOrez
4
Adăugați zahărul, apa de trandafir sau vanilia și fisticul. Se amestecă și se stinge focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
VanilieVanilie
ZahărZahăr
5
Serviți fie cald, fie răcit, garnisit cu fistic suplimentar. Merge bine și cu fructe proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
Nuci De FisticNuci De Fistic

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Extrem de parfumat, cu miros de prune Mirabelle Suculente. Atât de seducător și deschis expresiv, cu o atingere plăcută de filigran. Compact, dar plin de viață și robust. Note Fine de fructe de piatră. Straturi de subtonuri subtile și un finisaj frumos plin de spirit.
DificultateGreu
Gata În52 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista