Budinca De Orez De Modă Veche
Budinca de orez de modă veche ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 216 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă aveți scorțișoară măcinată, orez, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Budinca de orez de modă veche a lui Kittencal, Budincă De Orez Cremoasă De Modă Veche, și Budinca De Orez La Cuptor De Modă Veche.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați laptele, orezul, zahărul și sarea, dacă doriți. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu.
Se toarnă într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Se acoperă și se coace la 325 de minute timp de 45 de minute, amestecând la fiecare 15 minute.
Adăugați stafide și vanilie; acoperiți și coaceți timp de 15 minute mai mult sau până când orezul este fraged.
Presărați scorțișoară, dacă doriți.
Se servește cald sau răcit. A se păstra la frigider.