Budinca De Orez
Budinca de orez este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 224 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 74 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, orez, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, Orez Brun Budinca De Orez, și Orez Kheer (Budinca De Orez).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Într-o cratiță de 2 litri la foc mediu, opărește laptele și scoate-l de pe foc.
Adăugați orezul, zahărul și sarea.
Se amestecă bine și se adaugă încet ouăle, vanilia și untul.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 2 litri.
Presărați nucșoară deasupra.
Coaceți timp de 40 de minute. Se amestecă budinca după 20 de minute.