Budinca De Ciocolata Vegam Condimentata
Dacă 50 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Budinca de ciocolată Vegam condimentată ar putea fi o remarcabilă fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 233 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Go Dairy Free are 103 fani. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, boabe de piper roz, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort Alb Vegam, Budinca de ciocolata cu sirop de fructe de padure condimentat, și Budincă de pâine cu pere și ciocolată condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți 1/2 cană de cremă cu amidonul de porumb și puneți-l deoparte. Într-o cratiță medie, amestecați împreună crema rămasă, pudra de cacao, zahărul, boabele de piper, cayenne și sarea.
Se încălzește la foc mediu-mare până la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și stropiți încet amestecul de amidon de porumb în cratiță în timp ce bateți continuu.
Lăsați să gătească până când amestecul devine foarte gros, aproximativ 5 minute. Se strecoară printr-o strecurătoare de plasă pentru a îndepărta boabele de piper.
Se ia de pe foc și se amestecă în vanilie și margarină.
Se toarnă cremă uniform în ramekins, servind feluri de mâncare sau chiar căni de cafea.
Serviți cald, dacă doriți. Dacă îl răciți, așezați o bucată de folie de plastic sau hârtie pergament unsă peste fiecare porție și apăsați folia pe budincă pentru a evita pielea de budincă.
Se servește cu topping bătut fără lactate (nu "non-lactate") și boabe de piper roz proaspăt măcinate.