Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de lapte de ciocolată. Această rețetă servește 4 și costă 1,05 USD pe porție. O porție conține 387 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. 171 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, ciocolată cacao, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Budinca De Lapte, Budinca De Lapte, și Prăjituri Cu Budincă De Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, amestecați amidonul de porumb, zaharurile, pudra de cacao și sarea până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Bateți laptele până se combină bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Aduceți amestecul la fierbere ușoară la foc mediu, în timp ce bateți constant. Odată ce budinca s-a îngroșat până la consistența dorită (de obicei încă câteva minute), scoateți-o de pe foc și turnați imediat într-un castron mediu. Bateți rapid ciocolata și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Serviți cald, dacă doriți, sau așezați o bucată de hârtie cerată sau folie de plastic deasupra budincii pentru a preveni formarea pielii de budincă și refrigerați până când sunteți gata de servire. Budinca se va îngroșa și mai mult la răcire.