Budinca De Ciocolata Adanca
Nevoie de un desert fără gluten? Budinca de ciocolată adâncă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 373 calorii. Dacă aveți zahăr granulat, ciocolată semidulce, pudră de cacao cu proces olandez și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Budinca De Ciocolata Neagra, Budincă De Banane Stratificată În Adâncime, și Deep Chocolate Gateau pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți zahărul într-un castron mare. Cerneti peste el amidonul de porumb, cacao si sarea.
Adăugați 1/2 cană de lapte și amestecați amestecul pentru a face o pastă groasă. Bateți ușor gălbenușurile de ou, apoi adăugați-le în amestecul de amidon de porumb, amestecând pentru a se amesteca bine. Înfășurați un prosop umed în jurul bazei bolului pentru a preveni alunecarea acestuia atunci când se adaugă laptele opărit.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri cu fund greu, combinați restul de 2 căni de lapte și smântâna. Aduceți-le doar la fierbere, apoi scoateți vasul de pe foc.
Se toarnă o cantitate mică de lichid fierbinte în amestecul de amidon de porumb-cacao, amestecând constant. Continuați să bateți amestecul de lapte-smântână în vas treptat, până când tot lichidul a fost încorporat și amestecul este neted. Clătiți vasul folosit pentru a arde laptele și smântâna, dar nu îl uscați: acest lucru va ajuta la prevenirea budincii să ardă pe fund.
Se toarnă crema în oala curată și se adaugă vanilia.
Pregătiți o sită de plasă curată peste un bol de dimensiuni medii. Întoarceți oala în aragaz și amestecați cu o lingură de lemn la foc mic până la mediu-mic până când crema se îngroașă, aproximativ 5 până la 7 minute. Ar trebui să se apropie, dar niciodată să ajungă, să fiarbă și să fie despre consistența maionezei atunci când este gata. Această cremă se comportă ciudat, s-ar putea să vă temeți că ceva a mers teribil de greșit, dar apăsați mai departe! Va deveni din ce în ce mai aglomerat până la punctul în care, la fel cum atinge grosimea potrivită, va părea de-a dreptul ciudat: nu contează! Scoateți rapid vasul din element și turnați sita în vasul curat, apăsând crema cu o spatulă de cauciuc.
Adăugați ciocolata tocată mărunt sau rasă în 2 adaosuri, amestecând ușor cu o lingură de lemn curată sau o spatulă de cauciuc până când ciocolata se topește ușor în budincă. Lingurați budinca în 6 până la 8 feluri de mâncare sau pahare și răciți cel puțin 6 ore sau peste noapte. Dacă vă place budinca fără piele pe partea de sus, apăsați folie de plastic pe suprafața budincii calde din vasele de servire. Dacă o piele de pe budinca de ciocolată te face fericit nostalgic, așteptați până când budincile sunt reci înainte de a acoperi. Budinca poate fi făcută cu până la 2 zile înainte.
Serviți așa cum este sau cu o păpușă de frișcă ușor îndulcită pentru un desert cu adevărat decadent.