Budinca De Ciocolata
Budinca de ciocolată este o fără gluten desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 461 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, extract de vanillan, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Budinca de ciocolata Eggless / ușor budinca s, Budinca de paine de ciocolata cu doua sosuri de ciocolata si coaja de migdale, și Budincă de pâine cu ciocolată cu nuci și chipsuri de ciocolată.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul și amidonul de porumb într-un bol mare.
Combinați laptele, ciocolata și sarea într-o cratiță la foc mediu și amestecați până se topește ciocolata. Turnați treptat amestecul de ciocolată fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant.
Se toarnă înapoi în cratiță și se amestecă până se îngroașă, 12 până la 15 minute.
Se scoate de pe foc și se amestecă vanilia, apoi se împarte între 6 până la 8 căni sau vase de desert. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore.
Între timp, faceți crema de scorțișoară: bateți smântâna cu zahărul într-un bol până când ține doar vârfuri moi; pliați în scorțișoară.
Fotografie realizată de Con Paulos