Budinca De Caramel Lipicios

Budinca De Caramel Lipicios
Budinca de caramel lipicios ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 57 cenți pe porție. O porție conține 346 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Un amestec de zahăr brun, extract de vanillan, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Budincă lipicioasă de caramele cu sos de caramele Port, și Budinca de caramel lipicios.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți 8 (6 uncii) ramekins cu unt și făină; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați curmalele, apa și bicarbonatul de sodiu într-o cratiță mică la foc mare. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
DateDate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Așezați sarea și făina într-un castron mediu, bateți pentru a combina și dați deoparte. Aduceți o oală medie cu apă la foc mic la foc mare pentru o baie de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Combinați untul și zahărul brun în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie până când este ușor și aerisit, aproximativ 5 minute, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați extract de vanilie, apoi bateți ouăle pe rând, doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Scoateți vasul din mixer și amestecați amestecul de curmale până se combină bine, apoi amestecați amestecul de făină până se încorporează (nu amestecați prea mult).Împărțiți aluatul uniform între ramekinele pregătite și puneți-le într-o tigaie sau un vas de copt (probabil că va trebui să utilizați atât un vas de 13 pe 9 inci, cât și un vas de 8 pe 8 inci pentru a le potrivi pe toate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se toarnă apă clocotită în fundul vaselor de copt până ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Așezați foarte atent vasele de copt pe raftul central al cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți până când centrul fiecărui tort este doar setat și un tester de tort introdus în mijlocul fiecăruia iese curat, aproximativ 50 până la 60 de minute. Între timp, pregătiți sosul de caramel.Pentru sosul de caramel: topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Când face spumă, adăugați zahăr brun și extract de vanilie sau semințe, amestecați o dată și încălziți până la barbotare și culoarea siropului de arțar, aproximativ 5 minute.Adăugați cu grijă smântână într-un flux lent în timp ce amestecați și gătiți până când sosul se bulează și crește în volum, aproximativ 2 minute; se ia de pe foc.Când prăjiturile sunt terminate, scoateți ramekinele din cuptor și puneți-le pe un suport de răcire pentru a ajunge la temperatura camerei. Odată ce prăjiturile sunt reci, rulați un cuțit în jurul perimetrului fiecăruia și inversați-l pentru a-l scoate din ramekins, apoi așezați-l în poziție verticală pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
CarameleCaramele
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Serviți prăjiturile la temperatura camerei sau ușor încălzite, acoperite cu sos cald de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista