Budinca De Caramel Lipicios

Budinca De Caramel Lipicios
Budinca de caramel lipicios ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 57 cenți pe porție. O porție conține 346 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Un amestec de zahăr brun, extract de vanillan, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Budincă lipicioasă de caramele cu sos de caramele Port, și Budinca de caramel lipicios.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți 8 (6 uncii) ramekins cu unt și făină; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați curmalele, apa și bicarbonatul de sodiu într-o cratiță mică la foc mare. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
DateDate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Așezați sarea și făina într-un castron mediu, bateți pentru a combina și dați deoparte. Aduceți o oală medie cu apă la foc mic la foc mare pentru o baie de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Combinați untul și zahărul brun în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie până când este ușor și aerisit, aproximativ 5 minute, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați extract de vanilie, apoi bateți ouăle pe rând, doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Scoateți vasul din mixer și amestecați amestecul de curmale până se combină bine, apoi amestecați amestecul de făină până se încorporează (nu amestecați prea mult).Împărțiți aluatul uniform între ramekinele pregătite și puneți-le într-o tigaie sau un vas de copt (probabil că va trebui să utilizați atât un vas de 13 pe 9 inci, cât și un vas de 8 pe 8 inci pentru a le potrivi pe toate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă apă clocotită în fundul vaselor de copt până ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Așezați foarte atent vasele de copt pe raftul central al cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți până când centrul fiecărui tort este doar setat și un tester de tort introdus în mijlocul fiecăruia iese curat, aproximativ 50 până la 60 de minute. Între timp, pregătiți sosul de caramel.Pentru sosul de caramel: topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Când face spumă, adăugați zahăr brun și extract de vanilie sau semințe, amestecați o dată și încălziți până la barbotare și culoarea siropului de arțar, aproximativ 5 minute.Adăugați cu grijă smântână într-un flux lent în timp ce amestecați și gătiți până când sosul se bulează și crește în volum, aproximativ 2 minute; se ia de pe foc.Când prăjiturile sunt terminate, scoateți ramekinele din cuptor și puneți-le pe un suport de răcire pentru a ajunge la temperatura camerei. Odată ce prăjiturile sunt reci, rulați un cuțit în jurul perimetrului fiecăruia și inversați-l pentru a-l scoate din ramekins, apoi așezați-l în poziție verticală pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
UmărUmăr
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
CarameleCaramele
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Serviți prăjiturile la temperatura camerei sau ușor încălzite, acoperite cu sos cald de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista