Budinca De Banane Din Sudul Meringue-Topped

Budinca De Banane Din Sudul Meringue-Topped
Meringue-Topped Sud Banana Budinca ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă servește 45. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți napolitane de vanilie, aromă de vanilie jell-o gătiți și serviți budincă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Budincă De Pâine Cu Piersici Cu Bezea, Budinca de banane cu bezea, și Budinca De Banane Din Sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți amestecurile de budincă și laptele în cratiță medie cu biciul până la amestec. Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mic până se amestecă. Se amestecă treptat în amestecul de lapte. Aduceți la fierbere completă la foc mediu, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scoateți din căldură.
4
Aranjați strat de napolitane pe partea de jos și în sus a 2-qt. vas de copt. Se acoperă cu straturi de 1/3 din budincă și jumătate din feliile de banane. Repetați straturile; acoperiți cu budinca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană DreptunghiularăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Bateți albușurile de ou și smântâna de tartru într-un bol mediu cu mixerul la viteză mare până se spumează. Bateți treptat zahărul până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Imprastiati peste budinca, de etanșare la marginea vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Coaceți 15 min. sau până când bezea este rumenită. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista