Bucăți De Rață Portocalie / Gingered

Bucăți De Rață Portocalie / Gingered
Piesele de rață portocalii / Gingered ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 3413 calorii, 94G de proteine, și 310g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 7,56 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sferturile posterioare de rață, țelină, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Ciocolată Neagră Portocalie Și Bucăți De Nucă De Cocos, Gratin Portocaliu Gingered, și Sfeclă Portocalie Gingered pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea și toată grăsimea vizibilă de pe picioarele și coapsele de rață; tăiați coapsele de pe picioare pentru a face 8 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
2
Așezați salvie, coajă de portocală, oțet balsamic, ghimbir ras, ienibahar, sare grosieră și piper în mortar și măcinați cu pistil pentru a forma o pastă, adăugați puțin ulei de măsline numai dacă este necesar.Frecați pasta peste toate bucățile de rață; așezați într-o pungă cu fermoar, împingeți aerul afară și sigilați, dați-l la frigider timp de 3 sau 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Rață întreagăRață întreagă
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă, bucăți de rață maro pe toate părțile, aproximativ 8 minute.Rezervați orice umiditate și condimente rămase în punga cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Rață întreagăRață întreagă
Subţire-Subţire-
4
Scoateți rața pe platou și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
5
Adăugați la frypan, frunze de dafin, ciuperci, morcovi, țelină, ceapă dulce și cartofi dulci; se sotează până când legumele încep să se caramelizeze, 15 până la 20 de minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Ceapă DulceCeapă Dulce
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
6
Adăugați vin roșu la legume și deglazați tigaia, adăugați suc de portocale rezervat; se amestecă; adăugați încet zară în timp ce stiring.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați sucuri și condimente rezervate rămase în punga de blocare cu fermoar în tigaie și întoarceți bucățile de rață în tigaie cu orice sucuri acumulate.Puneți legumele și sucurile peste bucățile de rață, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți la foc mic timp de 45 de minute, îndepărtați capacul, creșteți căldura la mediu și reduceți lichidul până când începe să se îngroașe ușor; aproximativ 15 minute.Reglați condimentele, adăugați sare și piper după gust.(Dacă doriți, puteți adăuga o suspensie de 1 linguriță de amidon de porumb și 2 linguri de apă rece; adăugați în tigaie și aduceți la fierbere pentru a se îngroșa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Îndepărtați bucățile de rață pe platou; înconjurați cu legume și stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Rață întreagăRață întreagă
9
Rulați frunzele de salvie și tăiați-le în fâșii, presărați peste platou pentru a garnisi.Foarte bine servit peste biscuiți cu zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Ușoară Pentru Gusturile Proprii)(sau Ușoară Pentru Gusturile Proprii)
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista