Buche de Noel
Buche de Noel ia aproximativ 1 oră și 59 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,4 USD pe porție. Această garnitură are 603 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pudră de cacao, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Buche De Noel, Buche de Noel, și Buche de Noel.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: tigaie cu jeleu de 10 pe 15 inci, unsă și căptușită cu pergament untat
Bateți albușurile și zahărul împreună în vasul unui mixer electric. Puneți vasul peste apa care fierbe și bateți ușor până când zahărul se dizolvă și albușurile sunt fierbinți. Atașați vasul la mixer și bateți cu biciul la viteză medie până se răcește. Treceți la paletă și bateți untul înmuiat și continuați să bateți până când crema de unt este netedă. Se dizolvă cafeaua instant în lichior și se bate în cremă de unt.
Întoarceți stratul de genoise și îndepărtați hârtia. Inversați pe o bucată de hârtie proaspătă.
Întindeți stratul cu jumătate de cremă de unt. Folosiți hârtia pentru a vă ajuta să rulați tortul într-un cilindru strâns
Se transferă pe foaia de copt și se dă la frigider cel puțin 30 de minute sau până se fixează. Rezervați crema de unt rămasă pentru exteriorul buche.
Combinați pasta de migdale și 1 cană de zahăr în vasul mixerului electric și bateți cu atașamentul paletei la viteză mică până când zahărul este aproape absorbit.
Adăugați restul de 1 cană de zahăr și amestecați până când amestecul seamănă cu firimiturile fine.
Adăugați jumătate din siropul de porumb, apoi continuați să amestecați până când un pic de marțipan se ține împreună atunci când este stors, adăugând sirop de porumb suplimentar puțin câte puțin, după cum este necesar; marțipanul din castron va apărea în continuare sfărâmicios.
Transferați marțipanul pe o suprafață de lucru și frământați până se omogenizează.
Rulați 1/3 din marțipan într-un cilindru lung de 6 inci și tăiați-l în lungimi de 1 inch.
Rulați jumătate din lungimi în bile. Apăsați lungimile cilindrice rămase (tulpini) în bile (capace) pentru a face ciuperci. Smudge cu pudră de cacao. Pentru a face frunze de holly: frământați culoarea verde în 1/2 din marțipanul rămas și rotiți-l într-un cilindru lung. Aplatizați cu spatele unei linguri, apoi slăbiți-o de la suprafață cu o spatulă.
Tăiați în diamante pentru a face frunze sau folosiți un tăietor.
Pentru a face fructe de pădure: frământați culoarea roșie într-o bucată mică de marțipan.
Pentru a face conuri de pin, frământați pudra de cacao în marțipanul rămas. Împărțiți în jumătate și formați în 2 forme de con. Tăiați părțile laterale ale conurilor cu vârfurile unei foarfece.
Desfaceți tortul. Tăiați capetele pe diagonală, începând tăieturile la aproximativ 2 inci distanță de fiecare capăt. Poziționați piesa tăiată mai mare pe buche aproximativ 2/3 în partea de sus. Acoperiți buchetul cu crema de unt rezervată, asigurându-vă că vă curbați în jurul butucului proeminent. Îndepărtați crema de unt cu o furculiță sau un pieptene decorativ pentru a semăna cu scoarța.
Transferați buchetul într-un platou și decorați cu marțipanul.
Presărați platoul și bucheți cu moderație cu zahărul cofetarilor "zăpadă."
Depozitare: Păstrați la temperatura camerei rece. Acoperiți resturile liber și păstrați-le la temperatura camerei.
Set rack în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade.
Umpleți pe jumătate o cratiță medie cu apă și aduceți-o la fierbere la foc mare. Coborâți focul, astfel încât apa să fiarbă.
Bateți ouăle, gălbenușurile, sarea și zahărul împreună în vasul unui mixer greu.
Așezați peste tigaia cu apă clocotită și bateți ușor până când amestecul este doar călduț, aproximativ 100 de grade (testați cu degetul). Atașați vasul la mixer și cu atașamentul pentru bici, bateți la viteză medie-mare până când amestecul de ouă este răcit (atingeți exteriorul vasului pentru a spune) și triplat în volum.
În timp ce ouăle bat, amestecați făina, amidonul de porumb și cacao.
Cerneti 1/3 din amestecul de faina peste ouale batute. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia amestecul de făină, asigurându-vă că răzuiți până la fundul vasului la fiecare trecere prin aluat pentru a preveni acumularea amestecului de făină acolo și a face bulgări. Repetați cu încă 1/3 din amestecul de făină și în final cu restul.
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul.
Coaceți genoise timp de aproximativ 10 până la 12 minute sau până când este bine crescut, adânc și ferm la atingere. (Asigurați-vă că tortul nu se coace prea mult și devine prea uscat, altfel va fi greu de rulat.)
Folosiți un cuțit mic pentru a slăbi tortul de pe părțile laterale ale tigaiei. Răsturnați tortul pe un suport și lăsați tortul să se răcească cu partea dreaptă în sus pe hârtie.
Scoateți hârtia când tortul este rece.
Depozitare: înfășurați în folie de plastic și refrigerați câteva zile sau înfășurați dublu și congelați până la o lună.