Buche De Noel

Buche De Noel
Buche de Noel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 358 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr pudră, un strop de sare, ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Buche de Noel, Bûche de Noël., și Buche de Noel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie jellyroll de 15 x 10 x 1 inch; tapetați cu hârtie cerată și ungeți ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Combinați primele 3 ingrediente; bate la viteza medie a mixerului electric. Adăugați treptat 3 / 4 cană de zahăr, bătând până la o culoare groasă și deschisă. Îndoiți făina, cacao și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Întindeți amestecul uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți la 400 timp de 13 minute sau până când suprafața revine când este presată ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Cerneti 2 pana la 3 linguri de zahar pudra intr - un dreptunghi de 15 x 10 inci pe un prosop de in. Întoarceți tortul pe zahăr; scoateți hârtia cerată din tort. Tăiați marginile clare, dacă este necesar. Începând cu capătul scurt, rola cu atenție tort și prosop, jellyroll moda. Se răcește bine pe grătar. Desfaceți și scoateți prosop; răspândit cu frisca, și re-roll. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
ZahărZahăr
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
6
Se dizolvă granulele de cafea în apă clocotită; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea InstantCafea Instant
ApăApă
7
Topiți ciocolata deasupra unui cazan dublu; adăugați unt, amestec de cafea și sare, amestecând până se omogenizează. Se răcește până la călduț. Se amestecă aproximativ 2 1/2 căni de zahăr pudră cernut pentru a obține o consistență răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CiocolataCiocolata
UntUnt
CafeaCafea
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
8
Întindeți glazura uniform peste tort. Marcați cu spatula sau dinții unei furculițe pentru a semăna cu scoarța unui copac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
ScoarțăScoarță
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Se ornează cu cireșe confiate. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe ConfiateCireșe Confiate
10
Notă: în fotografia prezentată, am folosit frunze de dafin, semințe de rodie și ciocolată rasă ca garnituri rustice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CiocolataCiocolata
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista