Brânză și usturoi piure de cartofi

Brânză și usturoi piure de cartofi necesită aproximativ 22 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 186 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de brânză Cheddar ascuțită, lapte, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, Usturoi Brânză De Capră Piure De Cartofi, și Cremă De Brânză Usturoi Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Puneți cartoful într-o cratiță mare; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 12 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți cartoful; așezați într-un castron mare.
Adăugați laptele și ingredientele rămase. Bateți la viteza medie a unui mixer electric până se omogenizează.