Brânză Triplă La Grătar Cu Supă De Roșii

Brânză triplă la grătar cu supă de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 563 calorii, 23g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți roșii, zahăr, brânză muenster și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Supă cremoasă de roșii și Sandwich triplu cu brânză la grătar, Supă de roșii la grătar cu crutoane de brânză la grătar (+Panini Press Giveaway de la Sargento!), și Supă de roșii cu brânză Mac n' la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați uleiul de măsline, ceapa, usturoiul, țelina, roșiile, zahărul și 1 linguriță de sare într-o cratiță. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 25 de minute. Puree până se omogenizează cu un blender de imersie sau se transferă într-un blender obișnuit în loturi și piure. Condimentează cu sare și piper și păstrează cald; adăugați apă pentru a subția supa, dacă doriți.
Între timp, combinați toate cele trei brânzeturi într-un castron. Împărțiți uniform între 4 felii de pâine și acoperiți cu pâinea rămasă.
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Gătiti sandvișurile în loturi, adăugând restul de 1 până la 2 linguri de unt după cum este necesar, până când brânza se topește și pâinea este aurie, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Serviți sandvișurile cu supa.
Fotografie de Antonis Achilleos