Brânză Pimento & Bacon Crostini
Rețeta Pimento Cheese & Bacon Crostini ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 115g de proteine, 166g de grăsime, și un total de 2857 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $9.84 pe portie, această rețetă acoperă 68% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină, baghetă, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Macaroane cu Bacon și Pimento și brânză, Cupe De Brânză Bacon Pimento, și Burgeri cu Bacon și brânză Pimento.
Instrucțiuni
Într-un mixer prevăzut cu paletă, combinați brânzeturile cheddar albe și portocalii.
Adăugați pimentos tocat, maioneză, piper negru și praf de usturoi; se amestecă la viteză mică. Condimentați brânza pimento cu piper cayenne după gust. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400
Întindeți brânza pimento pe pâine prăjită, acoperiți cu slănină și coaceți până când brânza se topește și se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.