Brânză picantă și coacere de roșii
Rețeta se poate face brânză picantă și coacere de roșii în aproximativ 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 613 calorii. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită brânză de capră, pesto de roșii uscate, ardei iute și parmezan. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tomate, Chorizo și două paste de brânză se coace, Roșii și ceapă coaceți cu brânză de capră, și Pui, brânză de capră și coacere de roșii cherry.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz 6 și fierbeți pastele urmând instrucțiunile ambalajului. Între timp, răsturnați pesto-ul, ardeiul iute, roșiile și boiaua într-un vas mare rezistent la cuptor. Agitați 3 linguri de apă în borcanul pesto închis pentru a scoate ultimele bucăți, apoi turnați în vas și amestecați totul împreună.
Scurgeți pastele, vârful în vas, condimentați și amestecați bine cu jumătate de parmezan.
Împrăștiați peste brânza de capră, urmată de parmezanul rămas, apoi coaceți timp de 15-20 de minute până când se încălzește și brânza s-a topit.