Brânză Paskha

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza Paskha. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 466 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână, unt, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Felii de brânză Cheddar în stil american pentru burgeri și brânză la grătar, și Brânză la grătar Zeke 's Bacon Maple De La' Di Bruno Bros. House of Cheese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți rachiul cu stafide într-o cratiță mică la foc mic până se încălzește, apoi scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se absoarbă până când stafidele se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Forțați brânza și gălbenușurile printr-un ricer de cartofi sau o sită cu ochiuri medii într-un castron.
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până la palid și pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați amestecul de brânză, smântâna, vanilia și sarea și bateți până se combină. Bateți smântâna într-un castron cu bătătoare curățate până când ține vârfuri moi. Îndoiți frișca și stafidele cu orice coniac rămas în amestecul de brânză ușor, dar bine.
Aliniați mucegaiul (sau ghiveciul) cu un singur strat de pânză de brânză, lăsând o surplombă de 2 până la 3 inci pe toate părțile. Puneți amestecul de brânză în matriță, apoi pliați capetele de pânză de brânză deasupra. Puneți capacul pe pânză de brânză, apoi puneți greutăți pe capac (sau pe folie și farfurie mică dacă folosiți ghiveci). Răciți mucegaiul pe o farfurie mare (pentru a prinde picături) cel puțin 24 de ore.
Scoateți capacul din matriță și deschideți cheesecloth. Inversați o farfurie de servire deasupra matriței și inversați matrița pe farfurie. Deblocați balamalele și deschideți mucegaiul, îndepărtând pânza de brânză. Acoperiți ușor brânza cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
* Disponibil la unele supermarketuri, multe magazine de brânzeturi și magazinul de brânzeturi Murray (888-692-4339).
** Ne-am luat matrița de la Toroney ' s Custom Woodwork and Church Supply (610-942-3506).