Brânză la grătar și supă de roșii ... și generosul cadou de masă al lui Heather Christo!
Brânză la grătar și supă de roșii ... și generosul cadou de masă al lui Heather Christo! ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 547 calorii, 17g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 128 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, slănină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Heather Christo ' s Kopanisti Dip, Supă de roșii la grătar cu crutoane de brânză la grătar (+ Panini Press Giveaway de la Sargento!), și Brânză La Grătar-Supă De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi faceți supa. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aranjați roșiile și usturoiul pe o foaie de copt.
Stropiți cu uleiul de măsline și presărați sare. Se prăjește timp de 30 de minute, apoi se lasă deoparte cool.In o oală de supă, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și transpirați până se înmoaie, aproximativ 5 minute. (Este în regulă dacă ceapa începe să se caramelizeze).Strângeți usturoiul prăjit din coajă și adăugați usturoiul, roșiile și orice sucuri în oala cu supă, împreună cu busuiocul și bulionul de pui. Reglați focul la mediu-mare și gătiți timp de aproximativ 15 minute.Între timp, faceți sandvișurile. Gatiti slanina intr-o tigaie medie la foc mediu-mare pana cand toata grasimea a fost redata si slanina este foarte crocanta.
Transferați pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.Împărțiți Cambozola în 4 felii de pâine și acoperiți fiecare cu câteva frunze de busuioc și 2 fâșii de slănină crocantă. Completați umpluturile cu a doua bucată de pâine, astfel încât să aveți 4 sandvișuri.
Încălziți o tavă sau o tigaie la grătar la foc mediu.
Adăugați untul, câteva lingurițe pentru fiecare sandviș și prăjiți sandvișurile în loturi până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți sandvișurile (adăugând mai mult unt) și gătiți până când ambele părți se rumenesc și brânza s-a topit.
Transferați sandvișurile pe o tăietură și feliați fiecare în 6 bucăți mici. (Nota lui Kathy: dacă doriți să folosiți presa panini, încălziți-o la foc mediu-mare și grătiți sandvișurile cu capacul închis până când brânza este topită și pâinea este prăjită, 4 până la 5 minute.)
Scoateți supa de pe foc. Folosind un blender de imersie, curățați supa până când este complet netedă. Se amestecă (nu se amestecă!) crema grea. Gustați și reglați condimentul.
Se ornează cu frunze proaspete de busuioc.
Serviți sandvișurile fierbinți alături de supa de roșii.