Brânză la grătar și supă de roșii ... și generosul cadou de masă al lui Heather Christo!

Brânză la grătar și supă de roșii ... și generosul cadou de masă al lui Heather Christo!
Brânză la grătar și supă de roșii ... și generosul cadou de masă al lui Heather Christo! ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 547 calorii, 17g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 128 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, slănină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Heather Christo ' s Kopanisti Dip, Supă de roșii la grătar cu crutoane de brânză la grătar (+ Panini Press Giveaway de la Sargento!), și Brânză La Grătar-Supă De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mai întâi faceți supa. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aranjați roșiile și usturoiul pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Stropiți cu uleiul de măsline și presărați sare. Se prăjește timp de 30 de minute, apoi se lasă deoparte cool.In o oală de supă, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
(tub Mare)(tub Mare)
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați ceapa și transpirați până se înmoaie, aproximativ 5 minute. (Este în regulă dacă ceapa începe să se caramelizeze).Strângeți usturoiul prăjit din coajă și adăugați usturoiul, roșiile și orice sucuri în oala cu supă, împreună cu busuiocul și bulionul de pui. Reglați focul la mediu-mare și gătiți timp de aproximativ 15 minute.Între timp, faceți sandvișurile. Gatiti slanina intr-o tigaie medie la foc mediu-mare pana cand toata grasimea a fost redata si slanina este foarte crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Transferați pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.Împărțiți Cambozola în 4 felii de pâine și acoperiți fiecare cu câteva frunze de busuioc și 2 fâșii de slănină crocantă. Completați umpluturile cu a doua bucată de pâine, astfel încât să aveți 4 sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CambodiaCambodia
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Încălziți o tavă sau o tigaie la grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați untul, câteva lingurițe pentru fiecare sandviș și prăjiți sandvișurile în loturi până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți sandvișurile (adăugând mai mult unt) și gătiți până când ambele părți se rumenesc și brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
7
Transferați sandvișurile pe o tăietură și feliați fiecare în 6 bucăți mici. (Nota lui Kathy: dacă doriți să folosiți presa panini, încălziți-o la foc mediu-mare și grătiți sandvișurile cu capacul închis până când brânza este topită și pâinea este prăjită, 4 până la 5 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Panini PressPanini Press
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Scoateți supa de pe foc. Folosind un blender de imersie, curățați supa până când este complet netedă. Se amestecă (nu se amestecă!) crema grea. Gustați și reglați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
9
Se ornează cu frunze proaspete de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
10
Serviți sandvișurile fierbinți alături de supa de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De RoșiiSupă De Roșii
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista