Brânză la grătar cu Pepperoni și ardei vișini murați

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brânza la grătar cu Pepperoni și ardei vișini murați. Această rețetă face 1 porții cu 716 calorii, 25g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, pâine, brânză colby și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ardei Vișini Murați, Ardei vișini murați rapid, și Salată de Calamari, ardei grași prăjiți și ceapă roșie murată la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați felii de pepperoni pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru microunde. Cuptor cu microunde la putere mare până la crispa și redat, aproximativ 30 de secunde.
Topiți o treime din unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când spumarea dispare.
Adăugați ambele felii de pâine și gătiți, învârtindu-se ocazional, până se rumenesc pal pe partea de jos, aproximativ 2 minute.
Transferați pe o placă de tăiat prăjită-cu fața în sus.
Așezați o felie de brânză deasupra unei felii de pâine. Se acoperă cu pepperoni, ardei murați și a doua felie de brânză. Închideți sandvișul, cu ambele părți prăjite orientate spre interior.
Topiți încă o bucată de unt în tigaie și reduceți focul la mediu scăzut.
Adăugați sandviș și gătiți, învârtindu-se ocazional, până la adâncime, chiar maro auriu, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați sandwich-ul folosind o spatulă metalică flexibilă.
Adăugați untul rămas. Întoarceți sandvișul în tigaie gătit cu fața în sus. Se condimentează cu sare. Gatiti, vartej ocazional, pana cand a doua parte este adanca, chiar maro auriu si branza se topeste bine, aproximativ 5 minute.