Brânză Fondue Dip

Brânză Fondue Dip
Brânză fondue Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 182 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 2 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, supă de brânză Cheddar condensată, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Pimento Brânză Dip, Picant Cald Brânză Feta Dip, și 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți supa, vinul și brânza într-o cratiță de 2 litri sau într-un vas de frecare la foc mediu, amestecând ocazional, până când brânza este topită. Se amestecă ceapa, praful de usturoi și sosul de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se toarnă în oala de fondue sau în vasul de frecare pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Spear legume și bucăți de pâine cu furculițe fondue, și dip în fondue. (Dacă fondue devine prea groasă, amestecați o cantitate mică de vin alb uscat sau suc de mere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb SecVin Alb Sec
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista