Brânză Fondue Dip
Brânză fondue Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 182 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 2 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, supă de brânză Cheddar condensată, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Pimento Brânză Dip, Picant Cald Brânză Feta Dip, și 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți supa, vinul și brânza într-o cratiță de 2 litri sau într-un vas de frecare la foc mediu, amestecând ocazional, până când brânza este topită. Se amestecă ceapa, praful de usturoi și sosul de piper.
Se toarnă în oala de fondue sau în vasul de frecare pentru a se încălzi.
Spear legume și bucăți de pâine cu furculițe fondue, și dip în fondue. (Dacă fondue devine prea groasă, amestecați o cantitate mică de vin alb uscat sau suc de mere.)