Brânză Fierbinte La Grătar

Brânză Fierbinte La Grătar
Brânza fierbinte la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 425 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pâine, brânză gruy oxtre, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare includ Sandwich cu brânză la grătar cu pui Chipotle + concursul de brânză la grătar "Gourmelt" al Emmi USA, Kimchi brânză la grătar + judecând marele concurs de brânză la grătar din Midwest, și Construirea unei brânzeturi mai bune la grătar: jalape fumuriu brânză la grătar cu Tomatillos.

Instrucțiuni

1
Întindeți Dijonul pe 1 felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
2
Așezați gruyre feliat deasupra și sandwich cu o altă felie de pâine. Gatiti intr-o tigaie cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate9
Revista