Brânză elvețiană înăbușită cu coacăze și Feta
Brustă Elvețiană înăbușită cu coacăze și Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 150 de calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chard elvețian cu coacăze și Feta, Tartă Elvețiană Cu Brânză De Capră, Coacăze Și Nuci De Pin, și Frittata Elvețiană Și Feta.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile și coastele centrale din smog, aruncând orice părți dure lângă bază, apoi tăiați tulpinile și coastele în cruce în felii groase de 3/4 inci. Tăiați grosolan frunzele.
Gatiti usturoiul in ulei intr-o oala grea de 4 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana devine auriu pal, 1 pana la 2 minute.
Adăugați tulpini și coaste de bietă, sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, 4 minute.
Adăugați coacăze și gătiți, amestecând, până la plin, aproximativ 1 minut.
Adăugați frunze de smog și apă și creșteți căldura până la moderat, apoi gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când frunzele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă feta.