Brânză De Vită Enchilada
Brânză de vită Enchilada ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 40 de porții cu 57 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de făină, carne de vită măcinată, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Brânză De Vită Enchilada Dip, Brânză Enchilada Dip, și Caserola Cu Brânză Enchilada.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Carne brună în tigaie mare; scurgere. Întoarceți carnea în tigaie. Se amestecă 1/2 cană fiecare salsa și brânză.
Întindeți 1/2 cană din salsa rămasă pe fundul vasului de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit. Lingura amestec de carne în jos centre de tortilla; rulati.
Așezați, coaseți părțile în jos, în vasul de copt; se acoperă cu salsa și brânza rămase.
Coaceți 20 min. sau până se încălzește.