Brânză De Pui La Foc Mic
Această rețetă face 20 de porții cu 66 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei, cremă condensată de supă de pui, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Brânză De Pui La Foc Mic, Pui Toscan Fierbe, și Pui Italian Fierbe.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gătiți 6 până la 7 min. pe fiecare parte sau până la făcut (165F).
Scoateți puiul din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați broccoli, supă și VELVEETA în tigaie; se amestecă bine. Gatiti la foc mediu 7 min. sau până când VELVEETA este topită și sosul este încălzit, amestecând frecvent.
Serviți amestecul de pui și broccoli peste orez.