Brânză De Fasole Verde

Cheesy fel de mâncare de fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 310 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză de vaci, brânză mozzarella, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 12 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare sunt Garnitură De Fasole Verde, Fashoulakia (Garnitură De Fasole Verde Grecească), și Caserola De Fasole Verde Brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-o cratiță medie la foc mediu, se sotează ceapa până devine translucidă. Se amestecă făina, laptele, brânza mozzarella, brânza de vaci, zahărul și sarea; gatiti, amestecand, pana se ingroasa.
Așezați fasolea verde într-un vas de copt de 9x13 inch; se toarnă sos de brânză peste fasole verde.
Într-un castron mic combinați pesmetul și oul.
Răspândiți peste fasole verde.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute.