Brânză De Cireșe De Vacanță Daneză

Brânză De Cireșe De Vacanță Daneză
Vacanță Cherry brânză Daneză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 54 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Brânză De Cireșe Daneză, Brânză Cremă De Cireșe Împletitură Daneză, și Brânză Ușoară Cremă De Cireșe Daneză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-un castron, combinați untul, smântâna, ouăle, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați amestecul de drojdie și făina; bateți până se omogenizează (nu frământați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Pentru umplere, într-un castron, bateți crema de brânză, zahărul, gălbenușul de ou și vanilia până se omogenizează. Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțit în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Rulați fiecare porție într-un 16-in. x 10-in. dreptunghi pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Spread de umplere în jos centrul fiecărui dreptunghi. Pe fiecare parte lungă, tăiați 1-1/2-in.- benzi largi de aproximativ 3 in. în centru. Începând de la un capăt, pliați benzi alternante într-un unghi peste umplere. Prindeți capetele pentru a sigila. Curba un capăt, formând o trestie de bomboane. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc. Scoateți cu grijă din tigăi în rafturi pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se presară cu zahăr de cofetărie. Se amestecă gemul, apoi se pune lingura deasupra frunzelor, creând dungi de trestie de bomboane. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
GemGem
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista