Brânză de capră și sufle de nuc cu Năsturel și salată Frisee

Brânză de capră și sufle de nuc cu Năsturel și salată Frisee
Brânză de capră și sufleuri de nuc cu Nasturel si salata Frisee ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 374 calorii, 13g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați muștar, lapte, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sufleuri de brânză de capră în cupe Phyllo cu salată Frisone, Souffl cu brânză de capră de două ori coaptă, cu salată de mere și nuci, și Salată frisone, șuncă și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sufleurile: înveliți fundul și părțile laterale ale fiecăruia dintre cele 8 ramekine cu unt de 1/2 cană cu aproximativ 1 lingură de nuci și aranjați ramekinele într-o tigaie cu jeleu. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-o cratiță mică topiți untul la foc moderat, bateți făina și gătiți rouxul, amestecând, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați laptele într-un flux, șoptind și fierbeți amestecul la foc moderat, șoptind, timp de 2 minute sau până când este gros și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Transferați amestecul într-un bol și lăsați-l să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Bateți gălbenușurile, câte 1 pe rând, brânza de capră, cimbrul și sarea și piperul, după gust, și bateți amestecul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Într-un alt castron bateți albușurile cu un vârf de sare până când sunt spumoase, adăugați crema de tartru și bateți albușurile până când țin doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Bateți 1/3 din albușuri în amestecul de brânză și pliați albușurile rămase ușor, dar bine. Împărțiți amestecul de sufle între ramekine, presărați fiecare suflă cu aproximativ 1 1/2 lingurițe de nuci rămase și coaceți suflele în treimea superioară cuptorul timp de 20 de minute sau până când sunt pufoase și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Transferați un ramekin pe fiecare farfurie și serviți suflele imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Pentru a face salata în timp ce suflele se coc: într-un bol, bateți împreună oțetul, muștarul și sarea și piperul, după gust, adăugați uleiurile într-un flux, amestecând și bateți pansamentul până când este emulsionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Într-un castron aruncați năsturelul și friseul cu pansamentul și împărțiți salata între 8 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Cret AndiveCret Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista