Brânză de capră la cuptor și dovlecei de iarnă prăjiți peste fettuccine cu usturoi

Brânză de capră coaptă și Squash de iarnă prăjită peste fettuccine Garlicky ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 396 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,46 USD pe porție. Este perfect pentru Iarna. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de piper, 4 lingurițe de rozmarin, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată prăjită de dovlecei de iarnă cu brânză de capră și nuci de pin, Penne cu dovleac, varză și brânză de capră {12 săptămâni de dovleac de iarnă}, și Mămăligă de porumb și brânză de capră cu dovlecei de vară usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați dovleceii și ardeiul gras într-un castron mare.
Adăugați 1 lingură de ulei; aruncați bine. Aranjați legumele într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Se presară cu 1/2 linguriță sare, rozmarin și piper negru.
Coaceți la 425 timp de 40 de minute, amestecând o dată.
Puneți brânza de capră în congelator 10 minute.
Tăiați brânza transversal în 8 runde egale.
Așezați pesmetul într-un castron puțin adânc. Dragați fiecare rundă în pesmet; așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 425 timp de 6 minute.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de apă de gătit pentru paste. Întoarceți pastele în tigaie; adăugați apă de gătit pentru paste rezervate, restul de 1 1/2 lingurițe de ulei, restul de 1/2 linguriță de sare, piper roșu și usturoi, aruncând pentru a acoperi.
Așezați 1 1/4 căni de paste în fiecare din cele 8 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1/2 cană amestec de dovlecei și 1 rundă de brânză de capră.
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.