Brânză De Capră Cu Ierburi
Brânza de capră cu ierburi este o vegetarian garnitură. O porție conține 124 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, coajă de lămâie, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fondue Cu Brânză De Capră Cu Ierburi, Sandvișuri Cu Brânză De Capră Cu Ierburi, și Souffl Cu Branza De Capra Cu Ierburi 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine. Înveliți brânza uniform cu amestec de busuioc, apăsând ușor pentru a adera. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.
Serviți brânza cu felii de baghetă.
Notă de vin: acest meniu are arome strălucitoare, acide și ierburi proaspete atât în brânza de capră cu ierburi, cât și în Pesto-ul de lămâie-pătrunjel, așa că veți dori un alb bogat în acid, care nu va merge plat împotriva acestor arome zippy. Încercați un Vermentino, făcut dintr-un strugure Italian cu același nume găsit în Liguria și Toscana. Campo al Mare Vermentino 2005 ($1
are arome de pepene galben și piersici suficient de delicate pentru brânza de capră, cu o margine proprie pe bază de plante, asemănătoare cu sagelike. -- Jeffery Lindenmuth