Brânză cremă și bilă de vită uscată tocată
Crema de brânză și mingea de vită uscată tocată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 154 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 45 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți brânză cheddar, sos worcestershire, sare de ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Minge de brânză de vită uscată, Minge de brânză Pecan, ananas și Gorgonzola cu afine uscate, și Chavrie minge proaspătă de brânză de capră cu afine uscate și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați brânza Cheddar, cremă de brânză, măsline, sos Worcestershire, sare de ceapă, sare de usturoi și sare de țelină.
Se amestecă până se omogenizează. Forma în minge, înveliți în folie, și frigider până când este necesar.
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, scoateți folia din bila de brânză și remodelați dacă este necesar.
Rotiți carnea de vită tocată pentru a acoperi complet. Se răcește câteva ore sau peste noapte.