Crema de brânză și mingea de vită uscată tocată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 154 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 45 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți brânză cheddar, sos worcestershire, sare de ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Minge de brânză de vită uscată, Minge de brânză Pecan, ananas și Gorgonzola cu afine uscate, și Chavrie minge proaspătă de brânză de capră cu afine uscate și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați brânza Cheddar, cremă de brânză, măsline, sos Worcestershire, sare de ceapă, sare de usturoi și sare de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Brânză Cheddar
Cremă De Brânză
Sare De Ceapă
Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă până se omogenizează. Forma în minge, înveliți în folie, și frigider până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, scoateți folia din bila de brânză și remodelați dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Rotiți carnea de vită tocată pentru a acoperi complet. Se răcește câteva ore sau peste noapte.