Brânză coaptă în patiserie
Brânza la cuptor în patiserie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 253 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de rozmarin, caise, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 28%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brânză la cuptor în aperitiv de patiserie, Macaroane Coapte În Patiserie, și Ouă La Cuptor Cu Foietaj.
Instrucțiuni
Puneți brânza la congelator timp de 1 oră. Cu un cuțit ascuțit, scoateți coaja superioară și puneți brânza la frigider.
Într-un castron, combinați gemul, caisele și rozmarinul. Pune deoparte.
Întindeți aluatul într-un 22 cm (9 in.) pătrat.
Așezați întreaga brânză în mijlocul pătratului, cu fața fără coajă în sus. Puneți amestecul de caise peste vârful brânzei.
Bateți gălbenușul de ou cu apa rece și periați marginile aluatului cu amestecul. Aduceți două colțuri opuse ale aluatului peste brânză și sigilați bine împreună. Repetați cu celelalte colțuri. Întoarceți brânza și așezați-o pe o farfurie căptușită cu pergament (marginile sigilate în jos). Se da la frigider 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade C. (400 de grade F.).
Întoarceți brânza (marginile sigilate în sus) și transferați-o într-un vas rotund de 15 cm (6 in).
Ungeți cu amestecul de gălbenușuri de ou.
Coaceți în mijlocul cuptorului timp de 35 până la 40 de minute sau până când crusta se rumeneste frumos.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cu 30 de minute înainte de a servi cu pâinea cu alune.