Brânză coaptă în patiserie

Brânză coaptă în patiserie
Brânza la cuptor în patiserie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 253 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de rozmarin, caise, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 28%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brânză la cuptor în aperitiv de patiserie, Macaroane Coapte În Patiserie, și Ouă La Cuptor Cu Foietaj.

Instrucțiuni

1
Puneți brânza la congelator timp de 1 oră. Cu un cuțit ascuțit, scoateți coaja superioară și puneți brânza la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Într-un castron, combinați gemul, caisele și rozmarinul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Întindeți aluatul într-un 22 cm (9 in.) pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați întreaga brânză în mijlocul pătratului, cu fața fără coajă în sus. Puneți amestecul de caise peste vârful brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Bateți gălbenușul de ou cu apa rece și periați marginile aluatului cu amestecul. Aduceți două colțuri opuse ale aluatului peste brânză și sigilați bine împreună. Repetați cu celelalte colțuri. Întoarceți brânza și așezați-o pe o farfurie căptușită cu pergament (marginile sigilate în jos). Se da la frigider 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade C. (400 de grade F.).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Întoarceți brânza (marginile sigilate în sus) și transferați-o într-un vas rotund de 15 cm (6 in).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Ungeți cu amestecul de gălbenușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
9
Coaceți în mijlocul cuptorului timp de 35 până la 40 de minute sau până când crusta se rumeneste frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cu 30 de minute înainte de a servi cu pâinea cu alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista