Brânză Ceapă Usturoi Pâine
Brânză ceapa usturoi pâine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 265 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de maioneză, unt, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pâine de usturoi cu ceapă caramelizată și brânză de capră, Supă de ceapă cu pâine cu brânză de usturoi herby, și Pâine de ceapă și usturoi.
Instrucțiuni
Feliați baghetele franceze în diagonală în felii de 3/4 inch.
Într-o tigaie medie la foc mediu, topiți untul.
Combinați ceapa și usturoiul în tigaie. Gatiti si amestecati pana se inmoaie. Puneți deoparte să se răcească.
Într-un bol de amestecare, combinați brânza mozzarella, parmezanul și maioneza.
Pe o foaie de fursecuri, aranjați feliile de pâine franceză într-un singur strat.
Întindeți amestecul de ceapă și usturoi pe feliile de pâine.
Întindeți amestecul de brânză și maioneză peste amestecul de ceapă și usturoi pe feliile de pâine. Se fierbe aproximativ 5 minute, până când brânza este bulbucată și ușor rumenită.