Brânză Blintzes
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Brânză Blintzes ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 247 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, ouă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză Blintzes, Brânză Blintzes, și Brânză Blintzes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face crepele, combinați laptele, ouăle și făina într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Transferați aluatul într-un castron și lăsați-l să se odihnească timp de 30 de minute. Între timp, pregătiți umplutura.
Combinați brânza fermierului, zahărul, vanilia și scorțișoara în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și procesați până la omogenizare.
Se transferă într-un alt castron și se lasă deoparte.
Topiți o bucată de unt într-o tigaie antiaderentă grea de 8 inci.* Oală în suficient aluat pentru a acoperi fundul tigaiei. (Înclinați tigaia pentru a o acoperi uniform.) Lăsați crepa să se gătească netulburată până când este setată și fundul este maro auriu, 3 până la 4 minute. Slăbiți crepa în jurul marginilor cu o spatulă și transferați-o cu grijă pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Repetați cu aluatul rămas. Ar trebui să aveți suficient pentru aproximativ 14 clătite.
Lingurați aproximati 4 linguri de fi Illing în centrul fiecărei crepe. Îndoiți capetele scurte și apoi înfășurați, în stil burrito.
Serviți blintz-urile imediat sau reîncălziți într-un cuptor de 250 F.
*Este foarte important să folosiți o tigaie antiaderentă!
Retipărit cu permisiunea de la Russ & Daughters de Mark Russ Federman, 2013 Mark FedermanMARK RUSS FEDERMAN, nepotul fondatorului, Joel Russ, a preluat conducerea Russ & Daughters de la părinții săi în 1978 și a predat-o la a patra generație, fiica sa, Niki și nepotul Josh, în 200
A apărut individual pe panouri la Smithsonian Institution, Muzeul orașului New York, Biblioteca Publică din New York și conferința Asociației Jurnaliștilor alimentari, printre alte locuri. Mark și Russ & Daughters au fost prezentate cel mai recent în documentarul PBS evreii din New York; pe Lidia Bastianichseria PBS Lidia sărbătorește America; și pe Anthony Bourdain ' s Fără Rezerve.