Brutar, Brutar
Baker, Baker durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 1,51 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 603 de calorii, 5 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ghimbir măcinat, unt, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 31%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Baker, Baker, Ce este nou pe The Baker Chick și Baker's Sign Pretzels.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-un bol combinați toate ingredientele uscate și untul tăiat cubulețe. Frecați vioi amestecul între vârfurile degetelor până când formează mici aglomerări umede într-un amestec de nisip liber. Dati la frigider in timp ce pregatiti merele.
Tăiați un strat mic de pe fundul fiecărui măr pentru a crea o suprafață de fund plată și stabilă. Cu un cuțit mic, tăiați un con cilindric din vârful mărului, mișcându-vă cu aproximativ 1 inch în afara miezului, similar cu îndepărtarea vârfului unui dovleac când sculptați un Jack O'Lantern.
Scoateți partea de sus și aruncați-l. Cu o mașină de pepene galben sau o linguriță, îndepărtați miezul și semințele rămase având grijă să nu înțepe baza mărului.
Pune merele pe o tavă de copt sau pe o tavă de plăcintă și umple fiecare centru cu o linguriță de miere. Puneți amestecul cu lingură, împachetați ușor până când se grămădește și se revarsă peste părțile laterale ale merelor.
Coaceți la cuptor la 350 de grade pe grătarul de sus sau din mijloc timp de 40 de minute sau până când umplutura este maro aurie și vârful unui cuțit de toaletă poate fi introdus în marginea mărului cu puțină sau deloc rezistență.
Lăsați merele să stea 10 minute înainte de servire.